Skip to main content

Lidmaatschap Windsurferklasse Nederland

Vanaf 2020 is het lid worden van de Windsurferklasse Nederland veranderd en gekoppeld aan het lidmaatschap van de Internationale Windsurfer Klasse Europe (IWCA EU). Vanwege Covid-19/Corona is elk lidmaatschap bovendien geldig t/m 31 augustus 2021. Dit voor leden die reeds betaald hebben of nog gaan betalen tussen de periode 1 oktober 2019 en 31 augustus 2020. Verleng op tijd, want anders kan je zeilnummer ingenomen worden door een ander!

Door lid te worden van de IWCA Europe krijg je een persoonlijk zeilnummer (PSN), en ben je gerechtigd om internationaal en nationaal wedstrijden te varen die worden georganiseerd door de IWCA Europe of de landelijke Windsurfklassen.

De Windsurferklasse Nederland ontvangt 70% van de kosten die door jou  betaald worden aan IWCA Europe om de activiteiten en de administratie van de klasse uit te kunnen voeren.  In de ALV 2021 is besloten dat de eenmalige entree fee komt te vervallen. Elk nieuw lid moet zich, naast de PSN-registratie, wel ook even registreren bij de Klasse, met het formulier hieronder.

Naast het lidmaatschap van de IWCA Europe en de Windsurfer klasse Nederland zul je voor wedstrijden die vallen onder de auspiciën van het Watersport verbond ook nog een wedstrijdlicentie moeten hebben. Dit zijn bijvoorbeeld het Nederlands Kampioenschap en de wedstrijden die worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van wedstrijdsurfers.

Om lid te worden van de Windsurfer klasse Nederland vul je onderstaand formulier in en daarna kun je je PSN zeilnummer vastleggen bij de IWCA. Als je daar al lid bent hoeft dat uiteraard niet meer. Maar registreer je hieronder altijd wel. De IWCA en NL-administratie zijn namelijk (nog) niet gekoppeld.

Voorwaarden lidmaatschap

Jaarlijkse contributie

Lidmaatschap Volwassenen (via lidmaatschap IWCA) 40,00
Lidmaatschap Jeugd (t/m 18 jaar en via lidmaatschap IWCA) 20,00

Website IWCA : windsurferclass.com

Wedstrijdlicentie (zeil/kite/surf) Watersportverbond

Deze is via de site van het Nederlands Watersportverbond aan te schaffen. Deze kost (2021) 41,50 voor volwassenen en 20,75 voor de jeugd t/m 21 jaar. Meer info :  www.watersportverbond.nl

Vul onderstaand formulier in en wordt lid!